U, de petitionaris
Er is nieuws!

Aftreden betrokken bewindslieden toeslagenaffaire

6 ondertekeningen

De gevolgen van de toeslagenaffaire zijn een grof schandaal, de betrokken bewindslieden vinden zichzelf in staat om dit alles op te lossen echter dit hele proces duurt veel te lang en werpt een grote smet op ons land.

Petitie

Wij

de inwoners van Nederland.

 

constateren

dat o.a. Rutte, Wiebes (citaat "weet nog steeds niet hoe ik het redelijkerwijze beter had moeten doen"), Koolmees, Hoekstra, van Huffelen en van Ark door hun gebrekkige aanpak geen enkele rol van betekenis meer kunnen spelen en dus moeten begrijpen dat alleen hun aftreden en terugtreden ons nog goed genoeg is.

 

en verzoeken

tot aftreden/terugtreden en dus niet via een herverkiezing weer opnieuw te beginnen. Volg voorbeeld L. Asscher, je morele plicht.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Kabinet 
Petitieloket:
Einddatum:
30-04-2021 
Petitionaris:
Patrick Suurmeijer 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Update 19-01

Uitkomst kamerdebat: Kamer niet in staat om Rutte van repliek te dienen, dus Rutte fietst met glimlach op het gezicht en onrechtmatige overheidsdaad op de bagagedrager de verkiezingen tegemoet.

23-01-2021

Update 16-01

Hoekstra leider CDA 95+%.

23-01-2021

Update 15-01

Aftreden is door Wiebes nu gedaan, de rest is demissionair, dus feitelijk niet afgetreden.

23-01-2021