U, de petitionaris

Aftreden betrokken bewindslieden toeslagenaffaire

11 ondertekeningen

De gevolgen van de toeslagenaffaire zijn een grof schandaal, de betrokken bewindslieden vinden zichzelf in staat om dit alles op te lossen echter dit hele proces duurt veel te lang en werpt een grote smet op ons land.

Petitie

Wij

de inwoners van Nederland.

 

constateren

dat o.a. Rutte, Wiebes (citaat "weet nog steeds niet hoe ik het redelijkerwijze beter had moeten doen"), Hoekstra, van Huffelen, Koolmees en van Ark door hun gebrekkige aanpak geen enkele rol van betekenis meer kunnen spelen en dus moeten begrijpen dat alleen hun aftreden en terugtreden ons nog goed genoeg is.

 

en verzoeken

tot aftreden/terugtreden en dus niet via een herverkiezing weer opnieuw te beginnen. Volg voorbeeld L. Asscher, je morele plicht.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Kabinet 
Petitieloket:
Einddatum:
31-12-2021 
Petitionaris:
Patrick Suurmeijer 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Update 02-04 (03:15 uur)

Uitkomst debat (functie elders, Omtzigt), Rutte kan weer door met steun van D66, CDA en CU. De warme band tussen coalitie en kamer (met chronisch te weinig dissidenten) is weer een feit.

+Lees meer...

Voor de zoveelste keer moet alles weer beter gaan worden. Motie van afkeuring (D66/CDA) krijgt steun van iedereen behalve de VVD.

02-04-2021

Update 01-04 kamerdebat kwijtspelen Omtzigt

"Positie Omtzigt, functie elders"? Uitspraak niet van Rutte, blijkt nu wel van Rutte. Rutte had weer eens last van zijn selectiefgeheugen maar kreeg van geheime bron info over deze vergeten uitspraken.

+Lees meer...

Zin zou bovendien een klein detail uit overleg met verkenners zijn en kwam vervolgens via ambtenaar als een belangrijk punt op papier van O. terecht.

01-04-2021

Update verkiezingsuitslag

Rutte bijna 2 miljoen stemmen. Omtzigt veel stemmen maar minder dan Hoekstra. OP NAAR DE PARLEMENTAIRE ENQUÊTE! Haagse pogingen om Omtzigt (kritisch Kamerlid) kwijt te spelen?.

25-03-2021