U, de petitionaris
Honden belasting zonder sp

Afschaffen hondenbelasting Leeuwarden

105 ondertekeningen

We hebben veel argumenten, om hondenbelasting af te schaffen, zie www.wijkdedriehoek.nl voor de 7 belangrijkste. Hier vind je ook flyer'tjes die je in omgeving kan verspreiden, teneinde meer activisten te krijgen.

Ook een landelijke petitie tegen hondenbelasting is aanwezig, zie rechts bij links... Of kopieer link... http://petities.nl/petitie/burgerinitiatief---afschaffen-van-hondenbelasting

Op 23-9-15 al 22.345 handtekeningen maar ook deze petitie aub ondertekenen want lokaal ook belangrijk

Petitie

Wij

Bewoners van de driehoek in Leeuwarden en bezitter van de trouwe vier voeter de hond.

 

constateren dat:

dat de honden belasting nu dient om gepp bakken, mileu controleurs mee te financieren. Terwijl er nog steeds overal hondenstront ligt. Ofwel hondenbelasting is geen motivatie om stront te ruimen. Juist het tegendeel is eerder het geval, we betalen honden belasting, laat de gemeente het dan ook maar opruimen.

 

en verzoeken

Daarom tot afschaffen hondenbelasting

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Leeuwarden 
Petitieloket:
Einddatum:
31-12-2020 
Petitionaris:
Lieuwe Hansma 
Organisatie:
Wijk de driehoek 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

wijk de driehoek wordt binnenkort geflyerd

Willen naast onrecht hondenbelasting ook wat doen aan onrecht van misbruik vrijwilligers en participatie wet, daar komt een aparte petitie van genoemd: https://petities.nl/petitie/beloning-vrijwilligers zodat men recht op een vrijwilligers vergoeding van 2,50 euro per uur.

23-09-2015

We gaan door met actie voeren

De gemeente raadsverkiezingen hebben niet tot wijziging in raad leeuwarden geleidt. We gaan door met actie voeren, ook op face book proberen we veel likes te krijgen.

+Lees meer...
03-04-2014

NEDERLANDSE KLOKKENLUIDERS PARTIJ (NKP) Joeri Wiersma

De NEDERLANDSE KLOKKENLUIDERS PARTIJ (NKP) LIJST 9 reageert per email en ONDERSTREEPT ABSOLUUT DIT INITIATIEF!.

30-10-2013