You, the petitioner
Langevelderslag

Afrit 27 Langevelderslag openstellen voor ruiters van 1 september tot 1 mei

1,266 signatures

Reeds tientallen jaren maken ruiters in de periode van 1 september tot 1 mei gebruik van de afrit 27 bij Langevelderslag om het strand op en af te gaan. Eind 2017 heeft de gemeente Noordwijk besloten om dit niet meer te gedogen. Wij willen graag terug naar de oude situatie!

Petition

We

Ruiters

 

observe

  • Dat sinds eind 2017 de gemeente Noordwijk niet meer gedoogd dat ruiters gebruik maken van afrit 27 in de periode van 1 september tot 1 mei.

  • Deze afrit was de enige mogelijkheid voor ruiters om zonder het duin door te rijden het strand op te gaan.

  • Tevens was deze afrit de enige waar er altijd voldoende ruimte was om te parkeren met een paardentrailer of paardenvrachtwagen.

 

and request

Dat de gemeente Noordwijk afrit 27 bij Langevelderslag openstelt voor ruiters in de periode 1 september tot 1 mei.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Noordwijk 
Petition desk:
Closing date:
2019-03-01 
Lead petitioner:
Lisanne Meijer 
Website:

History

Signatures

Updates

In een week 1166 keer ondertekend!

De petitie staat vandaag één week online en is op moment van dit schrijven al 1166 keer ondertekend. De respons is echt enorm! Het plan is om eind januari de petitie aan te gaan bieden aan de gemeente Noordwijk, de nieuwe gemeenteraad is dan geïnstalleerd en we hopen het onderwerp na de overhandiging van de petitie zsm op de agenda van de raad te kunnen plaatsen.

Tot die tijd kan men gewoon blijven ondertekenen!!

TV West heeft al toegezegd dat zij met een cameraploeg aanwezig zullen zijn bij de overhandiging van de petitie zodat er dan ook weer aandacht in de media aan besteed wordt.

2018-12-16

WauW!! 700 handtekeningen in 1 dag!

Wauw... wat een overweldigende respons! De petitie staat nu 1 dag open en is al 700 getekend! Dit overtreft echt mijn stoutste verwachtingen.

+Read more...

Allemaal alvast heel hartelijk bedankt!

De petitie is ook nu opgepakt door een aantal lokale media en een landelijke belangenorganisatie voor recreatieruiters.

2018-12-10