You, the petitioner
Echo

Afdeling acute verloskunde Meppel moet blijven!

4,776 signatures

In de media wordt momenteel druk gespeculeerd over het wel of niet verdwijnen van de acute verloskundige zorg in Meppel. Concreet zou dat betekenen dat voor spoedeisende verloskundige zorg de zwangeren in Meppel moeten uitwijken naar Zwolle, Hoogeveen of Heerenveen.

Petition

We

Alle (toekomstige) moeders en een ieder die met verloskunde in Meppel te maken heeft

 

establish that:

-De reistijd neemt toe, grotere kans op onderweg bevallen of verslechterde uitkomst -Zorg komt ook voor risicozwangerschappen verder weg te liggen -Gezond zwanger wordt ineens een risico -Onbekende kettingreactie voor andere 24-uurs specialismen in het ziekenhuis -Als er één acute situatie is, zijn er onvoldoende specialisten voor een tweede acute situatie in huis en daardoor worden er alsnog mensen opgeroepen

 

and request

Het lijkt er op alsof de ziekenhuizen met de verzekeraar op zoek zijn naar betere betaalbare kwaliteit, maar sluit die zoektocht voldoende aan bij de kwaliteit die u als patiënt wil ? Wij denken van niet!

Ook al is dit niet voor u van toepassing. Tekent u alstublieft voor de moeders die met zo min mogelijk risico een gezond kindje ter wereld willen laten komen!

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
minister 
Petition desk:
Closing date:
2016-03-07 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Bianca Mars 

History

Signatures

Updates

Steenwijkercourant: Petitie Behoud Verloskunde passeert duizend handtekeningen

"De positieve reacties en steunbetuigingen voor de petitiie van Bianca Mars uit Meppel blijven binnenstromen." Lees verder.

2012-01-24

RTV Oost: Petitie voor behoud acute verloskunde Meppel

"Een vrouw uit Meppel is een petitie gestart om acute verloskunde in het ziekenhuis in Meppel te houden." Lees verder.

2012-01-24