You, the petitioner

Abtswoudsetunnel

119 signatures

Na anderhalf jaar is de fietstunnel op de Abtswoudseweg weer open, helaas niet zoals het voorheen was, er is een trap neergezet in plaats van een helling. Fietsers moeten afstappen en hun fiets optillen, en door middel van de fietsgleuf hun fiets omhoog rijden.

Petition

We

Bewoners van delft, Studenten, mindervalide

 

establish that:

De trap vermindert de toegankelijkheid voor veel mensen. Het is niet mogelijk om met honderden studenten en bewoners van Delft snel aan de andere kant te zijn, voor een mindervalide is het helemaal niet mogelijk om de trap te gebruiken, ook is de trap steil (hierdoor wordt het erg zwaar om je fiets omhoog te krijgen) en is de gleuf te dicht bij de rand waardoor de trapper vast komt te zitten en de fiets er scheef gehouden moeten worden.

 

and request

Wij wensen om de tunnel veel toegankelijker wordt voor de gebruikers. Dit zou ook kunnen door middel van een brug, of verbetering van de tunnel.

The answer

spoorzonedelft.nl meldt dat de trappen verdwijnen.

SpoorzoneDelft meldt:

"Begin november wordt het fietspad Abtswoudseweg gelijkvloers op de tunnel aangelegd. De blauwe brug en de trappen kunnen daarna worden verwijderd. "

 

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Delft 
Petition desk:
Closing date:
2016-12-05 
Status:
Answered 

History

Signatures

Updates

spoorzonedelft.nl meldt dat de trappen verdwijnen.

SpoorzoneDelft meldt:

"Begin november wordt het fietspad Abtswoudseweg gelijkvloers op de tunnel aangelegd. De blauwe brug en de trappen kunnen daarna worden verwijderd.

+Read more...

"

2016-11-07

BereikbaarDelft via Twitter "Trappen Abtswoudsetunnel vanaf november weg!"

@ellenvroemen vanuit Buitenhof/Voorhof via Hoventunnel (bij Pijperring) richting Delft zuid. Trappen Abtswoudsetunnel vanaf november weg!— bereikbaarDelft (@bereikbaarDelft) October 4, 2016 .

2016-10-20