U, de petitionaris

Abtswoudsetunnel

119 ondertekeningen

Na anderhalf jaar is de fietstunnel op de Abtswoudseweg weer open, helaas niet zoals het voorheen was, er is een trap neergezet in plaats van een helling. Fietsers moeten afstappen en hun fiets optillen, en door middel van de fietsgleuf hun fiets omhoog rijden.

Petitie

Wij

Bewoners van delft, Studenten, mindervalide

 

constateren dat:

De trap vermindert de toegankelijkheid voor veel mensen. Het is niet mogelijk om met honderden studenten en bewoners van Delft snel aan de andere kant te zijn, voor een mindervalide is het helemaal niet mogelijk om de trap te gebruiken, ook is de trap steil (hierdoor wordt het erg zwaar om je fiets omhoog te krijgen) en is de gleuf te dicht bij de rand waardoor de trapper vast komt te zitten en de fiets er scheef gehouden moeten worden.

 

en verzoeken

Wij wensen om de tunnel veel toegankelijker wordt voor de gebruikers. Dit zou ook kunnen door middel van een brug, of verbetering van de tunnel.

Het antwoord

spoorzonedelft.nl meldt dat de trappen verdwijnen.

SpoorzoneDelft meldt:

"Begin november wordt het fietspad Abtswoudseweg gelijkvloers op de tunnel aangelegd. De blauwe brug en de trappen kunnen daarna worden verwijderd. "

 

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Delft 
Petitieloket:
Einddatum:
05-12-2016 
Status:
Beantwoord 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

spoorzonedelft.nl meldt dat de trappen verdwijnen.

SpoorzoneDelft meldt:

"Begin november wordt het fietspad Abtswoudseweg gelijkvloers op de tunnel aangelegd. De blauwe brug en de trappen kunnen daarna worden verwijderd.

+Lees meer...

"

07-11-2016

BereikbaarDelft via Twitter "Trappen Abtswoudsetunnel vanaf november weg!"

@ellenvroemen vanuit Buitenhof/Voorhof via Hoventunnel (bij Pijperring) richting Delft zuid. Trappen Abtswoudsetunnel vanaf november weg!— bereikbaarDelft (@bereikbaarDelft) October 4, 2016 .

20-10-2016