You, the petitioner
Aamu logo

Aboriginal Art Museum Utrecht mag niet verdwijnen

1,692 signatures

Het Aboriginal Art museum heeft een voor Utrecht en zelfs voor Europa unieke collectie Aboriginal kunstwerken die voor een breed publiek al 16 jaar toegankelijk wordt gemaakt in de vorm van oa.workshops, rondleidingen en lezingen. Vindt u het jammer dat dit gaat verdwijnen, onderteken deze petitie!

Petition

We

Medewerkers, vrijwilligers, bezoekers en iedereen die Aboriginal kunst een warm hart toedraagt

 

observe

Wegens het stopzetten van particuliere financiƫle ondersteuning en het niet toekennen van subsidie door de gemeente Utrecht zal het AAMU dit jaar definitief haar deuren sluiten. Dit betekent een enorme verarming van het culturele aanbod in Utrecht. Bovendien gaat een culturele instelling verdwijnen die niet alleen voor Utrecht maar ook voor Nederland en zelfs voor Europa uniek is.

 

and request

Wij verzoeken de gemeente Utrecht , geĆÆnteresseerde musea, mogelijke sponsoren, particuliere bedrijven, maar ook de Rijksoverheid het belang van het behoud van de unieke collectie van het Aboriginal Art museum te onderkennen en actie te ondernemen om te voorkomen dat de collectie wordt opgesplitst en voor het grotere publiek zal verdwijnen naar particulieren of wellicht buitenlandse musea.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Utrecht 
Petition desk:
Closing date:
2017-04-19 
Answer expected:
2017-04-29 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Laura de Roos 
Organisation:
Aboriginal Art Museum Utrecht  
Website:

History

Signatures