You, the petitioner
Schoorlse duinen mountainbike

Aantrekkelijkere mountainbikeroutes Apeldoorn

8 signatures

In andere regio's en overal op de Veluwe worden nieuwe mountainbikeroutes gerealiseerd of worden huidige routes vernieuwd en verbeterd. De bestaande route in Apeldoorn is weinig uitdagend. Zowel de toerist als de Apeldoornse recreant willen en verdienen goede en leuke mountainbikeroutes.

Petition

We

Apeldoornse inwoners met een mountainbike en toeristen die verblijven op vakantieparken en in hotels

 

observe

  • dat de huidige mountainbikeroute in Apeldoorn weinig uitdagend is,
  • er een brede wens bestaat om nieuwe, aantrekkelijke en uitdagende routes voor meerdere doelgroepen te realiseren,
  • een aantrekkelijke en goed onderhouden route een zelfregulerend werking heeft waardoor andere plekken in het bos rustiger worden,
  • Apeldoorn staat voor de Veluwe op 1, een toeristisch toplandschap en toplocatie outdoor,
  • Er al 4 (!) jaar gewacht wordt.

 

and request

de gemeente Apeldoorn om regie te nemen bij het realiseren van nieuwe, aantrekkelijke en uitdagende mountainbikeroutes voor meerdere doelgroepen, met aandacht en respect voor natuur en omgeving, waarbij het vrij rijden gehandhaafd blijft. We gaan uit van kwalitatief goede en uitdagende routes waar een zelfregulerende werking van uit gaat, waardoor het elders in het bos rustiger wordt. Elders in het land en elders op de Veluwe gebeurt het ook!

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Apeldoorn 
Petition desk:
Closing date:
2019-12-11 
Lead petitioner:
Werner de Boer  
Website:

History

Signatures