You, the petitioner
Downloaden %281%29

Aanpassingen van de snelheid en (zwaar) sluipverkeer aan de Zuidkade in Boskoop

De Zuidkade in Boskoop is een 30 km zone. Er wordt systematisch te hard gereden en hiermee schade aan geparkeerde auto's van buurtbewoners veroorzaakt. Zeer recent heeft er zelfs een zwaar ongeluk met drie geparkeerde auto's total loss plaats gevonden. Gelukkig geen gewonden, maar hoe lang duurt dit nog? 100 meter verderop staat een basisschool..... De politie verricht soms snelheidscontroles, maar dit is niet genoeg. Daarnaast is er sprake van sluipverkeer, zoals zwaar werkverkeer, maar ook personenauto's razen door de straat. Dit kan niet door een 30 km zone. De trillingen van dit zware werkverkeer geeft schade aan de weg en daarmee aan de huizen. Laat staan aan de auto's. Het sluipverkeer rijdt vaak gewoon door na een schade aanrijding met alle financiƫle gevolgen voor de bewoners van de Zuidkade. De gemeente moet met adequate oplossingen komen om de snelheid en het sluipverkeer te reduceren. We zijn het zat.

Petition

We

Buurtbewoners eisen adequate oplossingen van de gemeente om de snelheid en het sluipverkeer te reduceren in de Zuidkade. Drempels zijn niet voldoende, deze geven geluidsoverlast. Opdat het veilig blijft voor omwonenden en de basisschool. Opdat de schade aan auto's en huizen beperkt wordt. Opdat geluidsoverlast gereduceerd wordt.

 

establish that:

Dat de gemeente onvoldoende adequate aanpassingen aanreikt om de snelheid en het sluipverkeer te reduceren tot een aanvaardbare norm.

 

and request

De gemeente om met ons in gesprek te gaan en de nodige aanpassingen teweeg te brengen die leiden tot het behoud en het naleven van de 30 kilometer zone. Daarnaast reductie van het sluipverkeer.

Current status

We have send you an e-mail from webmaster@petities.nl. To continue with your petition you must follow the link in it.

 

Details

Addressed to:
Alphen aan den Rijn 
Petition desk:
Closing date:
2023-04-01 
Status:
Draft 
Lead petitioner:
Nicolien Grool 
Organisation:
Buurt Zuidkade Boskoop 

History

Signatures

Updates

Meer animo

Er komen steeds meer berichten en fotos binnen van schade aan auto's door te hard rijden aan de Zuidkade in Boskoop.

2023-03-04