U, de petitionaris

Aankoop perceel grond aan de Middel Broekweg 85 te Honselersdijk (Westland)

343 ondertekeningen

De gemeente Westland wil 'uit strategisch oogpunt' een perceel grond van 5,3 hectare aan de Middel Broekweg in Honselersdijk aankopen. De gemeente wil deze grond gedeeltelijk inzetten voor tijdelijke bewoning (10 jaar) en ontsluiten via aangrenzende wijk Parckzight.

Petitie

Wij

Bewoners en omwonende van de wijk Parckzight.

 

constateren dat:

Wij hebben via de media moeten vernemen dat de gemeente Westland voornemens is om, met haast, 5,3ha aan te kopen zonder betrokkenheid aanwonende. De gemeente wil deze grond gebruiken voor tijdelijke bewoning (90 woningen) voor een periode van 10 jaar en de ontsluiting realiseren via de aangrenzende kindvriendelijke en autoluwe wijk. De gemeente wil geen duidelijkheid verschaffen over de doelgroep; Starters, spoedzoekenden en/of statushouders

 

en verzoeken

dat de gemeente niet overgaat tot aankoop van de 5,3ha grond zolang de ontsluiting via de aangrenzende kindvriendelijke en autoluwe wijk Parckzight niet uitgesloten is. Tevens dienen zij de bewoners en omwonenden ook eerst gehele duidelijkheid te verschaffen en de impact van de aangrenzende wijk te onderzoeken (en te delen) alvorens zij overgaan tot aankoop van de 5,3ha grond.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Westland 
Petitieloket:
Einddatum:
12-05-2024 
Petitionaris:
Teeuwis Hillebrand 

Geschiedenis

Ondertekeningen