You, the petitioner

Aankoop perceel grond aan de Middel Broekweg 85 te Honselersdijk (Westland)

343 signatures

De gemeente Westland wil 'uit strategisch oogpunt' een perceel grond van 5,3 hectare aan de Middel Broekweg in Honselersdijk aankopen. De gemeente wil deze grond gedeeltelijk inzetten voor tijdelijke bewoning (10 jaar) en ontsluiten via aangrenzende wijk Parckzight.

Petition

We

Bewoners en omwonende van de wijk Parckzight.

 

establish that:

Wij hebben via de media moeten vernemen dat de gemeente Westland voornemens is om, met haast, 5,3ha aan te kopen zonder betrokkenheid aanwonende. De gemeente wil deze grond gebruiken voor tijdelijke bewoning (90 woningen) voor een periode van 10 jaar en de ontsluiting realiseren via de aangrenzende kindvriendelijke en autoluwe wijk. De gemeente wil geen duidelijkheid verschaffen over de doelgroep; Starters, spoedzoekenden en/of statushouders

 

and request

dat de gemeente niet overgaat tot aankoop van de 5,3ha grond zolang de ontsluiting via de aangrenzende kindvriendelijke en autoluwe wijk Parckzight niet uitgesloten is. Tevens dienen zij de bewoners en omwonenden ook eerst gehele duidelijkheid te verschaffen en de impact van de aangrenzende wijk te onderzoeken (en te delen) alvorens zij overgaan tot aankoop van de 5,3ha grond.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Westland 
Petition desk:
Closing date:
2024-05-12 
Lead petitioner:
Teeuwis Hillebrand 

History

Signatures