You, the petitioner
Thumb.php

Aangepast betaald parkeren in Horstlanden-Veldkamp Enschede

45 signatures

Vanaf 1 januari 2014 is de gemeente Enschede van plan om betaald parkeren in te gaan voeren in een aantal straten van de wijk Horstlanden-Veldkamp omdat er parkeeroverlast wordt ervaren van studenten van Hogeschool Saxion. Met deze petitie wordt een betere variant van betaald parkeren voorgesteld.

Petition

We

de bewoners van de: - Ereboog; - Triomfboog; - Mina Krusemanstraat; - Parkstraat; - Emmastraat

 

establish that:

dat het invoeren van betaald parkeren de situatie verbetert, verlichting van de parkeeroverlast, maar ook een nieuw probleem creëert: (te) dure parkeervergunningen! Het is oneerlijk om bewoners te laten betalen voor problemen die “buitenstaanders” veroorzaken, vooral voor bewoners met een laag inkomen. Een aangepaste vorm van betaald parkeren, waarbij onschuldige bewoners ontzien worden, zou een perfecte oplossing bieden op het probleem.

 

and request

dat er een aangepaste variant van betaald parkeren wordt ingevoerd waarbij de bewoners van de beoogde straten ontzien worden en gratis kunnen blijven parkeren in hun eigen straat zoals zij dat gewend zijn.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Enschede 
Petition desk:
Closing date:
2016-12-01 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Remco IJpelaar 
Website:

History

Signatures

Updates

Artikel in TC Tubantia

Woensdag 13 november is het artikel "Gratis parkeren in gevaar" in de TC Tubantia verschenen. In dit artikel geven Remco IJpelaar en Robert Starke aan dat de parkeeroverlast voorzaakt wordt door studenten van Saxion en bezoekers en werknemers van het MST.

+Read more...

Zij zijn het niet eens met het feit dat buurtbewoners kosten moeten maken (parkeervergunningen aanschaffen etc.) door een probleem wat nog niet eens door hun zelf gecreeërt is.   Lees het gehele artikel op: https://www.dropbox.com/s/lva2h8b9sgzitva/Gratis%20parkeren%20in%20gevaar.pdf Het artikel staat ook op de site van Tubantia: http://www.tubantia.nl/regio/enschede/commotie-rond-parkeren-in-de-wijk-1.4093742

2013-11-13