U, de petitionaris

___ terug op de HMSM

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, uw petitie gaat over een priv├ękwestie. Daar is petities.nl niet voor. Deze website is voor petities aan de overheid op grond van artikel 5 in de Grondwet.

U kunt daarvoor een andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd.

Maar als deze kwestie groter is en een structureel probleem betreft, dan is het zeer welkom op petities.nl. Formuleert u het dan zo dat deze individuele kwestie een illustratie is voor het grotere probleem en maak duidelijk dat dit meer mensen aangaat.


Breng ___ terug naar waar ze hoort!

Petitie

Wij

-- en --

 

constateren dat:

Lieve allemaal, _, onze jaarclub genoot en beste vriendin is een halfjaar geleden wegens omstandigheden van de HMSM verwijderd. Zij heeft het afgelopen halfjaar er alles aan gedaan om terug te komen. Nu is zij wegens haar TSI profiel niet toegelaten. Door middel van de deze petitie te ondertekenen helpt u haar een stapje dichterbij te komen om deze oneerlijke afwijzing tegen te gaan. Onderteken deze petitie en breng Sofie terug naar waar ze hoort. Heel veel liefs van en _.

 

en verzoeken

Een handtekening voor het thuisbrengen van _

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
fonds 
Petitieloket:
Einddatum:
14-09-2023 
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
-- 

Geschiedenis

Ondertekeningen