You, the petitioner

Stop overlast hangjongeren Twistvlietpark Stadshagen

68 signatures

Ondergetekende bewoners van het Twistvlietpad in Stadshagen, Zwolle verzoeken de gemeente Zwolle door middel van deze petitie om maatregelen te nemen tegen de overlast die wordt veroorzaakt door zogenaamde 'hangjongeren' die zich ophouden in het Twistvlietpark en directe omgeving. Ondergetekenden verklaren ernstige hinder te ondervinden in de vorm van lawaai van bromfietsen en scooters, vervuiling van openbare ruimten en terreinen, openbaar drankgebruik en geluidsoverlast die wordt veroorzaakt door het gebruik van geluidsversterkende apparaten. Tevens pleiten ondergetekenden voor een veiliger verkeerssituatie op het Twistvlietpad door een verbod voor bromfietsers uit te vaardigen.

Petition

We

Bewoners rondom het Twistvlietpark in Stadshagen, Zwolle

 

observe

dat er zich in en rondom het Twistvlietpark steeds meer jongeren ophouden die steeds grotere overlast veroorzaken. Deze bestaat uit het lawaai van bromfietsen en scooters, vervuiling van openbare ruimten en terreinen, openbaar drankgebruik en geluidsoverlast die wordt veroorzaakt door het gebruik van geluidsversterkende apparaten. Tevens pleiten ondergetekenden voor een veiliger verkeerssituatie op het Twistvlietpad door een verbod voor bromfietsers uit te vaardigen.

 

and request

de gemeente om passende maatregelen te nemen zodat de overlast tot het verleden zal gaan behoren en ons woongenot wordt hersteld.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Zwolle 
Petition desk:
Closing date:
2011-12-14 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Bewoners omgeving Twistvlietpark 
Website:

History

Signatures