U, de petitionaris

Steun een NS nachtnet binnen Noord-Holland

988 ondertekeningen

De provincie Noord-Holland en de betrokkenen gemeenten dienen steun te leveren aan een nachtverbinding per trein tussen Amsterdam en omringende provinciale steden zoals Haarlem.

De NS wil het, de reizigers willen het, maar de gemeenten en provincie moeten het (schijnbaar) financieel steunen.

Petitie

Wij

inwoners van Amsterdam, Haarlem en andere gemeenten in Noord-Holland

 

constateren

dat er geen behoorlijke of aantrekkelijke mogelijkheid is om 's nachts te reizen tussen Amsterdam en omringende steden in Noord-Holland, waaronder Haarlem,

 

en verzoeken

de provincie en haar gemeenten om hard(er) te werken aan een overeenkomst met de NS om een nachtverbinding te realiseren tussen op zijn minst Haarlem en Amsterdam Centraal, en volledige openheid te bieden over de geschiedenis en voortgang van pogingen tot realisatie van deze verbinding.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Provincie Noord-Holland 
Petitieloket:
Einddatum:
08-02-2010 
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Joris Witteman 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Handtekeningen nachttrein in Noord-Holland worden komende maandag (8 februari) aangeboden

De petitie voor een nachtverbinding over het spoor binnen Noord-Holland gaat komende maandag naar de vergadering van de Provinciale Staten te Haarlem. We zitten bijna aan de duizend. Samen met ROOD (Jong SP) Haarlem, die rond de 7250 zitten, en nog iemand met ook bijna 1000, hebben we er bijna 10.000 ! Doe ons allemaal een groot plezier en probeer deze petitie nog even via je vrienden over de 1000 te tillen! Nog beter zou zijn als je bij de vergadering aanwezig kunt zijn op de tribune.

+Lees meer...

Meer aanwezigheid wekt immers meer indruk. De vergadering begint om 13.00 in het provinciehuis aan de Dreef nummer 3 in Haarlem.

Joris Witteman en SP:ROOD
01-02-2010