U, de petitionaris

Meer maatregelen verkeersveiligheid in Bloemenbuurt Almere Buiten

67 ondertekeningen

Er wordt te hard gereden in de Lotusbloemweg! Ik ben sinds 13 augustus 2009 begonnen met een handtekeningactie. vervolgens een oproep geplaatst in de Almere Vandaag voor alle buren in de Lotusbloemweg voor meer steun. Contact opgenomen met de wijkagent. Kentekens noteren van alle snelle weggebruikers, tijden doorgeven wanneer er te hard wordt gereden en advies bedrijven schriftelijk te benaderen waarvan buitendienstmedewerkers te hard rijden. Sinds 27 augustus 2009 ga ik persoonlijk langs alle buren die nog niet hebben gereageerd. 21 brieven gestuurd naar bedrijven waarvan buitendienstmedewerkers te hard rijden. Steun gevraagd bij de dierenbescherming, dierenambulance en veilig verkeer NL/Almere. Klacht ingediend op de site www.verbeterdebuurt.nl, hyves opgezet voor verbeterjebuurt in almere, steun gezocht bij de hyves van gemeente almere, hyves van almeerder aliB, 2 verschillende hyves van almere, hyves van almere buiten en deze petitie opgezet. bij voldoende handtekeningen gemeente benaderen, raadsleden emailen, media informeren, buren worden op de hoogte gehouden. Onze wensen in de straat zijn eventueel meerdere drempels, voldoende zebrapaden en meerdere verkeersborden 30km limiet! Dit is voor ons erg belangrijk voor een rustige en veilige woonwijk voor mens, kind en dier.

Petitie

Wij

bewoners van de Lotusbloemweg, Almere Buiten, Bloemenbuurt

 

constateren dat:

dat er te hard wordt gereden in onze straat. Diverse weggebruikers rijden met een noodgang over de drempels! Dat is minder veilig is voor mens, kind en dier. Er wordt veel gespeeld op de stoep waardoor de kinderen kunnen oversteken en te hard rijdende weggebruikers geregeld geen rekening houden met onze kinderen. Ook huisdieren steken over op de straat, waardoor het voorgekomen is dat er katten zijn doodgereden en men gewoon doorrijdt. Er zijn te weinig weggebruikers die rekening houden met het 30km limiet in onze woonwijk, maar vooral in onze straat!

 

en verzoeken

de gemeente om de situatie te komen bekijken en met aanvullende verkeersmaatregelen te komen (eventueel meerdere drempels te plaatsen, meer verkeersborden met de toegestane snelheidlimiet van 30 km en zebrapaden te maken), zodat kinderen veiliger over kunnen steken en naar school kunnen gaan.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Almere 
Petitieloket:
Einddatum:
13.11.2009 
Status:
Beantwoord 
Petitionaris:
M.Donker 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen