You, the petitioner
Nino

Nino moet blijven

131 signatures

Per april 2010 zal onze conciërge Nino in verband met het bereiken van de AOW-leeftijd onze school moeten verlaten. Nino wil graag conciërge blijven op onze school, eventueel parttime. Het bestuur van Esprit Scholengroep Amsterdam (waar de Europaschool deel vanuit maakt) ziet echter geen mogelijkheden Nino aan te houden. Waarschijnlijk kan Nino tot de zomervakantie van 2010 aanblijven als conciërge. Wat daarna gebeurt is onduidelijk. Een onzekere periode, niet in de laatste plaats voor Nino zelf.

Ouders en leerlingen hebben ieder voor zich 1 stem. Een gezin met een vader, moeder en 2 Europaschoolleerlingen geeft dus 4 ondertekeningen. Graag deze petitie doorsturen aan ouders en kinderen van de school.

Petition

We

kinderen en ouders van de Europaschool te Amsterdam

 

establish that:

dat onze conciërge Nino met ingang van april 2010 vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd, onze school zal moeten verlaten (waarschijnlijk verlenging tot zomer 2010). Dat Nino al sinds 1994 op de Europaschool naar ieders tevredenheid de functie van conciërge vervult. Dat Nino door kinderen, ouders en personeel zeer gewaardeerd wordt en gezien als het gezicht van de Europaschool. Dat Nino heel graag conciërge wil blijven op onze school, eventueel parttime. Dat het bestuur van Esprit Scholengroep daar geen mogelijkheden toe ziet.

 

and request

het college van bestuur van Esprit Scholengroep, in overleg met de schoolleiding en een delegatie ouders van de Europaschool, naar oplossingen te zoeken om Nino aan te houden als conciërge, al dan niet op parttime basis.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
schoolbestuur 
Petition desk:
Closing date:
2010-03-01 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Raymond Kloos 
Organisation:
kinderen en ouders Europaschool Amsterdam 
Website:

History

Signatures

Updates

Binnenkort volgt hier nieuws (test)

Deze petitie is nog niet vrijgegeven. Wordt nog bijgewerkt door de petitionaris en moet nog beoordeeld worden door petities.nl.

2009-08-27