U, de petitionaris

Gevaar op de Rijksstraatweg

2 ondertekeningen

De hoeveelheid ongelukken die in de afgelopen tijd op de Rijksstraatweg (N833) heeft plaatsgevonden is onaanvaardbaar. Op de weg, waar standaard te hard gereden wordt, zijn al meerdere personen verongelukt. Veel van de ongevallen hier hebben plaatsgevonden op klaarlichte dag als er leerlingen van en naar school fietsen. Meerdere keren zijn ook deze leerlingen betrokken geweest bij een aanrijding. Gelukkig is het letsel bij deze leerlingen tot nu toe redelijk beperkt gebleven, en zijn ze er vanaf gekomen met blauwe plekken en hersenschuddingen. Het is echter niet ondenkbaar dat dit een keer anders zal aflopen. Om de veiligheid van fietsers en automobilisten te kunnen garanderen, moet er iets gebeuren aan deze weg! Hoeveel doden en gewonden moeten er nog vallen voordat de gemeenten Culemborg en Geldermalsen zich realiseren dat het zo niet langer kan?! Teken deze petitie en laat de gemeenten zien dat er ├ęcht iets moet gebeuren.

Petitie

Wij

bezorgde Geldemalsenaars

 

constateren dat:

dat er een onaanvaardbaar hoog aantal ongelukken plaats vindt op de Rijkstraatweg (N833), dat er constant te hard gereden wordt en dat de weg veel te gevaarlijk is.

 

en verzoeken

de gemeenten Geldermalsen en Culemborg om hier iets aan te doen, en de weg veiliger te maken voor zowel fietsers (veel leerlingen van de scholen in Culemborg) en automobilisten.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Geldermalsen 
Petitieloket:
Einddatum:
27-08-2009 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Lieke Kamphuis 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen