U, de petitionaris

Gratis openbaar vervoer voor 65+

151 ondertekeningen

In navolging van wat andere gemeenten al hebben besloten, vindt de PvdA in Spijkenisse dat het openbaar vervoer voor de inwoners van 65 jaar en ouder gratis kan en moet zijn.

Zo hebben in het vervoersgebied van de RET de gemeenten Rotterdam en Capelle aan den IJssel besloten dat hun 65-plussers gratis met tram, bus en metro kunnen reizen.

De PvdA is van mening dat ook 65-plussers uit Spijkenisse gratis met de RET mogen reizen. Om die mening kracht bij te zetten is een handtekeningenactie gestart. Vanaf zondag 5 april aanstaande kunnen handtekeningen geplaatst worden.

Petitie

Wij

de burgers van Spijkenisse

 

constateren dat:

Dat in het vervoersgebied van de RET de gemeenten Rotterdam en Capelle aan den IJssel besloten dat hun 65-plussers gratis met tram, bus en metro kunnen reizen.

Wij zijn van mening dat ook 65-plussers uit Spijkenisse gratis met de RET mogen reizen. Om die mening kracht bij te zetten is een handtekeningenactie gestart.

 

en verzoeken

het gemeentebestuur van Spijkenisse om het openbaar vervoer van en naar Rotterdam (RET) voor 65-plussers gratis te maken

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Spijkenisse 
Petitieloket:
Einddatum:
05-07-2009 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Wim Huizing 
Organisatie:
PvdA Spijkenisse 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen