U, de petitionaris

Almere hondenpoep-vrij

383 ondertekeningen

Deze petitie verzoekt de Gemeente Almere om het de hondenbezitters zo eenvoudig mogelijk te maken hun hondenpoep op te rapen en weg te werpen. Bijvoorbeeld door zakjesdispensers en vuilnisbakken te plaatsen.

Petitie

Wij

Burgers uit Almere,

 

constateren dat:

dat Almere vol ligt met hondenpoep, zowel op groenstroken als op straat. Hondenbezitters schamen zich blijkbaar niet voor datgene wat hun hond achterlaat.

 

en verzoeken

de Gemeente Almere om het de hondenbezitters zo eenvoudig mogelijk te maken hun hondenpoep op te rapen en weg te werpen. Bijvoorbeeld door zakjesdispensers en vuilnisbakken te plaatsen. Verder moet er iets gebeuren aan het het normbesef, hondenbezitters moeten 'bewuster gemaakt' worden van het feit dat ze de woonomgeving vervuilen. Kinderen moeten continu gewezen worden op het feit dat ze niet over het gras mogen lopen, op de stoep moet je altijd blijven opletten en 'poepveldjes' stinken voor de direct omwonende (mn in de zomer).

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Almere 
Petitieloket:
Einddatum:
21-08-2009 
Status:
Beantwoord 
Petitionaris:
Cora Spaans 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Petitie Almere hondenpoep-vrij na de zomer ingediend

In verband met langdurige ziekte van de indiener van deze petitie, zal het indienen hiervan na het zomerreces plaatsvinden..

01-07-2009