U, de petitionaris
Krant3klein

Geen 150kV hoogspanningsstation in Lennisheuvel

324 ondertekeningen

Beste ondertekenaars van de petitie,

Wij hebben de petitie gesloten.

We willen jullie hartelijk danken voor de steun die jullie ons gaven door het ondertekenen van de petitie. We hebben 26 maart 2013 de petitie aan het college van B&W overhandigd tijdens de raadsvergadering. De raad is er zich ondertussen goed van bewust dat er iets grondig is misgelopen in het proces, de communicatie en de locatiekeuze van het 150kV hoogspanningsstation. Wij zijn hierover ook in gesprek met de provincie en met Rabobank Nederland.

De strijd is echter nog niet gestreden! Wij hopen ook in de nabije toekomst nog op uw steun te kunnen rekenen tijdens andere acties.

Indien u op de hoogte wilt gehouden worden kan u een e-mail sturen naar: zegneetegenkv@hotmail.com U kan ons ook volgen op Facebook (Zegneetegenkv Lennisheuvel) en Twitter (zegneetegenkv).

Hartelijke groet, Actiecomité ZegneetegenKV

Oorspronkelijke tekst petitie: Door de geplande komst van een 150kV hoogspanningsstation wordt het woon- en leefklimaat in onze idyllische wijk Lennisheuvel fundamenteel aangetast. De gezondheid van de inwoners komt hierdoor mogelijk in gevaar. Ook wordt het station een lelijke vlek in onze groene wijk.

Petitie

Wij

Ongeruste en boze inwoners van Lennisheuvel, familie en vrienden

 

constateren dat:

  • Door deze locatiekeuze is de gezondheid van mensen ondergeschikt gemaakt aan financiële belangen.
  • De gemeente Boxtel heeft nagelaten de inwoners te betrekken bij de locatiekeuze en tijdig met hen te communiceren.
  • Door te kiezen voor deze locatie nemen Rabobank, TenneT, Enexis en de gemeente Boxtel als volksvertegenwoordiger hun ethische en maatschappelijke verantwoordelijkheid niet.

 

en verzoeken

Een alternatieve locatie te vinden voor het hoogspanningsstation. Als inwoners van Lennisheuvel/Boxtel denken wij daarin graag mee.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Carnavalesk protest Lennisheuvel

09-02-2013