U, de petitionaris

Vergoed de behandelingen voor onder andere autisme, gender-identiteit en dementie

3 ondertekeningen

Het College voor Zorgverzekeringen wil de vergoedingen voor geestelijke gezondheidszorg drastisch beperken. Alle psychische ziekten met een duidelijke lichamelijke oorzaak worden als het aan het CVZ ligt niet langer vergoed als ggz-zorg. Voorbeelden zijn: autisme, gender-identiteit en dementie.

Petitie

Wij

De ondertekenden, Getroffenen, mensen.

 

constateren

Dat het CVZ, deze kosten wil drukken door op onredelijke wijzen, de behandeling en ondersteuning van deze patiƫnten ouders en de sociale omgeving van deze groep te stoppen. dit kan en mag niet in ons Nederland. Gaan we werkelijk een kind of jong volwassen persoon met bijvoorbeeld het syndroom van asperger of de lieve oma met dementie, grofweg aan de kant zetten? waar gaan we dan heen in deze samenleving?

 

en verzoeken

Wij verzoeken de kamer, om deze "slachting" van de hulp aan de zwakkere mensen in de samenleving, die met goede begeleiding een hoop kunnen bereiken, te stoppen. laat deze mensen gewoon hun hulp krijgen. want al die mensen die die hulp krijgen, hebben dat ook om een reden. en de meesten zijn echt niet dom, en voelen ook wel aan dat dit niet goed voor hun is.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
23-04-2013 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Leyena Zoey van der Laan 

Geschiedenis

Ondertekeningen