U, de petitionaris
Banner webshop rightcolumn 01

Stop de abonnementsverhogingen van Arriva in de Alblasserwaard, Hoeksche Waard & Vijfheerenlanden

229 ondertekeningen

Stop de abonnementsverhogingen van Arriva in de Alblasserwaard, Hoeksche Waard & Vijfheerenlanden.

Petitie

Wij

Wij verwachten dat het sterabonnement terugkomt of dat er een ander betaalbaar abonnement komt!!!!!!

 

constateren dat:

Arriva is per 1 januari gestopt met het verkopen van de regio-sterabonnementen. We moeten nu per kilometer gaan betalen. Dit is volkomen absurd. Ik moet 5 dagen in de week naar Rotterdam voor mijn studie. Ik betaalde € 95,80,- per maand. Nu moet ik plus minus € 180,- per maand gaan betalen. Dit is een stijging van 88 %.

 

en verzoeken

Wij verzoeken de provincie zuid holland i.s.m. Arriva een nieuw abonnement op te stellen dat voor IEDEREEN betaalbaar is of dat ze het regio-sterabonnement terug laten komen. Het nieuwe abonnement is niet voor iedereen betaalbaar en de prijzen zijn volkomen gestoord.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Provincie Zuid-Holland 
Petitieloket:
Einddatum:
31-07-2016 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Joep van der Waal 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Arriva komt met ''oplossing'' prijsstijgingen.

Arriva is vandaag met een ''oplossing'' gekomen wat betreft de prijsstijgingen van de nieuwe abonnementen. Ze hebben het Altijd Korting Scholier 55 % abonnement geproduceerd. Dit wilt zeggen dat scholieren tussen de 12 en de 18 , met dit abonnement, op elke rit 55 % procent korting krijgen. Eerst was de korting 40 %,  ze verhogen de korting nu dus met 15 %. Dit abonnement kost € 16,50 per maand.  Deze kortingverhoging heeft totaal geen zin.

+Lees meer...

Ik betaalde voor het 4 sterren regio abonnement € 95,80 per maand. Met het Altijd Korting abonnement moest ik € 196,- gaan betalen per maand, een stijging van 105 %. Nu, met het nieuwe Altijd Korting Scholier 55 % abonnement betaal ik € 172,- , wat nog steeds een stijging van 80 % is. Overigens vertelde de klantenservice mij dat dit Altijd Korting Scholieren 55 % abonnement niet geldig is bij de arriva en dat ik dus maar vrolijk twee abonnementen moet nemen, één voor de bus en één voor de metro. VOLKOMEN absurd!! Ik heb vandaag een half uur met arriva hier over gebeld. Mevrouw N.H. vertelde mij dat dit  niet de bedoeling is. Ik moest maar even afwachten wat ze er mee gingen doen en goed de site in de gaten houden. Ik vertelde haar dat ik een petitie ben gestart en dat het AD erover schrijft. Ik vroeg wat ik de krant nu moet vertellen, waarop ze antwoorde dat het AD zelf het hoofdkantoor maar moest bellen. Men bij de klantenservice van arriva weet vaak  zelf niet wat de bedoeling is of hoe dingen werken. Belachelijk. Zoals ik al zei heeft de krant mij meerdele malen benaderd. Vandaag stond er een stukje over mijn actievoering in het AD de Dordtenaar. Morgen zal er weer een stuk in staan. Ik ga zeker door met actievoeren!! Iedereen bedankt voor het ondertekenen !!   Zie hier de presentatie van het nieuwe abonnement op de arriva site: http://www.arriva.nl/nieuws-en-acties/nieuws/nieuwsdetail/oplossing-voor-extreme-prijsstijgingen-in-regio-drechtsteden-alblasserwaard-vijfheerenlanden-en-ho/  

16-01-2013