U, de petitionaris

Het strafbaar stellen van pesterijen op scholen

111 ondertekeningen

Kortom, het strafbaar stellen van pesterijen op scholen, want hoeveel kinderen moeten we nog verloren zien gaan? Nog 20 in 2013 of hoe gaan we verder?

Petitie

Wij

mensen/leerlingen willen het strafbaar stellen pesterijen op scholen, want het moet gewoon ophouden

 

constateren dat:

Hoeveel kinderen moeten we nog voor de trein zien springen of zichzelf zien ophangen of misschien erger? Het moet gewoon stoppen! Stille tochten helpen niet, het maakt het alleen bespreekbaar, terwijl het toch ondertussen onder het tapijt verdwijnt tot weer een nieuw kind het niet meer aan kan, net zoals Livia en vele anderen die nog zullen volgen als het niet stopt!

 

en verzoeken

we eisen een strafbaarstelling voor pesters of scholen er een boete om geven omdat ze er niks aan doen. Ja, praten dat schiet totaal niet op, want even later weten de pesters het en dan wordt er nog harder gepest omdat je om hulp ging vragen en ze dat zien als een teken van zwakte.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Kabinet 
Petitieloket:
Einddatum:
30-03-2016 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Roland van ijzendoorn  
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

90 aangetikt:)

zo als u heeft gezien hebben we er all 90 :) maar moet natuurlijk veel mee worden! dus share met je vrienden en vertel hun dat ook te doen:) dankje voor alle ondertekeningen! ps: VERGEET JE MAIL NIET TE BEVESTIGEN.

02-01-2013