U, de petitionaris
Mfbanner

Mediafonds moet blijven

7.353 ondertekeningen

Oscarinzending Kauwboy, A’dam–E.V.A., De regels van Matthijs, Wrong Time-Wrong Place, iPad-docu Money & Speed: Mediafondsproducties te zien op o.a de publieke omroep. Regeren is meer dan bezuinigen. Op 10-dec-12 zijn zo'n 10.000 digitale en 'op papier' handtekeningen voor het behoud van het Mediafonds overhandigd aan een delegatie van vijf Kamerleden voorafgaand aan het Mediadebat. Iedereen dank voor alle steun!

Petitie

Wij

Kijkers/luisteraars, filmmakers, producenten, kunstenaars, (eind)redacteuren en andere betrokkenen

 

constateren

• dat het regeerakkoord een onevenredig grote bezuiniging wil doorvoeren op documentaires, dramaseries, animatie, radio,jeugdprogramma’s en internetproducties; • dat een bezuiniging van 16 miljoen euro op het Mediafonds de kwaliteit van het aanbod ernstig schaadt; • dat onze cultuur en democratie opbouwend mediabeleid verdienen, geen afbraak; • dat het Mediafonds meerwaarde oplevert voor de onafhankelijke productiesector en de talentontwikkeling,

 

en verzoeken

het Mediafonds niet op te heffen en maatregelen te treffen om de kwaliteit en vernieuwing van het culturele en journalistieke media-aanbod verder te bevorderen.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
10-12-2012 
Status:
Beantwoord 
Petitionaris:
Monique Busman, voorzitter DPN 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen