U, de petitionaris
Naamloos

Zorg voor kleur in de Spoorzone

39 ondertekeningen

"Ik heb de petitie op 18 februari ingediend. De commissieleden en de wethouder hebben kennis genomen van de inhoud van de petitie en het aantal mensen dat de petitie heeft ondertekend. Het is nu aan de politieke partijen zelf om de inhoud van de petitie te betrekken bij de verdere uitwerking van de plannen van de Spoorzone."

Zorg voor kleur in de Spoorzone. Voorkom dat er alleen bakstenen of donkere gebouwen worden neergezet. Dan wordt het één grauwe boel. Hoogbouw in Tilburg is prima, zeker voor de Spoorzone. Maar op dit moment verijzen in de stad bijna alleen maar donkere gebouwen. Tilburg verdient beter, en dat gaat zeker op voor een markant gebied als de Spoorzone.
Kijk naar de prachtige witte gebouwen in Griekenland. Of naar de pasteltinten van Curaçao. Naar de Rodovre Sky Village in Kopenhagen. Dat is een prachtig voorbeeld hoe je met vormen kunt spelen.

De Spoorzone moet een plek worden waar Tilburgers graag vertoeven, die aantrekkelijk is voor mensen van buiten onze stad. Een gebied waarmeeTilburg de titel Europese Culturele Hoofdstad 2018 binnenhaalt.

Petitie

Wij

Tilburgse bewoners

 

constateren dat:

Dat Tilburg steeds weg begint te verdwijnen tussen de grauwe donkerkleurige donkerbruine lichtbruine roodbruine bakstenen lelijke eentonige gebouwen .

 

en verzoeken

Voor postmodernisme stijl architectuur in stad Tilburg dat aanvult op de wensen van de eindgebruikers.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Tilburg 
Petitieloket:
Einddatum:
25-02-2014 
Status:
In behandeling 
Petitionaris:
-- 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen