You, the petitioner
Opwarming 1066568d

Stop de milieubelastingen welke worden geheven op basis van leugens

Uit onderzoek is gebleken dat de aarde de afgelopen 16 jaar al niet meer opwarmt. Toch blijven onze overheden belasting heffen onder de noemer "we hebben geld nodig om het opwarmen van de aarde te stoppen". Nu blijkt dat dit gebaseerd is op leugens, zouden onze overheden hiermee moeten stoppen.

Petition

We

Ieder die meebetaalt aan het verrijken van de overheden op basis van leugen over het milieu.

 

establish that:

Onze overheden heffen al jaren belastingen op zaken waardoor de aarde zou opwarmen. Steeds worden weer nieuwe milieuheffingen verzonnen en wordt het leven van de normaal hard werkende mens moeilijker gemaakt. Het milieu wordt er steeds weer bijgehaald om de goedgelovige burger ervan te overtuigen dat dit heel belangrijk is, omdat het opwarmen van de aarde zo goed als zeker het einde van onze wereld zal zijn. Kortom BANGMAKERIJ en OPLICHTING !

 

and request

De overheid moet stoppen met het heffen van belasting onder de noemer "dit is nodig om het opwarmen van de aarde te stoppen". Daarnaast zal de overheid zich moeten verantwoorden voor de heffingen die de afgelopen jaren gezorgd hebben voor een afname van de welvaart, en die de koopkracht van mensen achteruit hebben gebracht.

Current status

We have send you an e-mail from webmaster@petities.nl. To continue with your petition you must follow the link in it.

 

Details

Addressed to:
Kabinet 
Petition desk:
Closing date:
2013-01-14 
Status:
Draft 
Lead petitioner:
M.A.J. van der Hulst 

History

Signatures

Updates

Aarde warmt niet meer op

AMSTERDAM -  De aarde blijkt sinds begin 1997 niet meer warmer te zijn geworden. Daarmee is de periode van opwarming van de aarde net zolang als de periode dat de aarde wel opwarmde: zestien jaar.

+Read more...

Van 1980 tot 1996 werd de aarde warmer, daarna niet meer. Dat meldt de Daly Mail. Zeg maar dag tegen de ijsberg       Foto: Daily Mail Ads door Google CO2Seminar.nlIn één dag naar niveau 3 op de CO2-Prestatieladder! www.CO2Seminar.nl CO2 footprint VerificatieLees hier informatie CO2 footprint van erkende verificatie organisatie www.lrqa.nl/co2footprint Kernenergie is goedkoperAtoomstroom: CO2-vrij opgewekt. Bespaar veel geld op stroom en gas! www.atoomstroom.nl Dat blijkt uit gegevens die onlangs op internet zijn gezet, maar waar niet al te veel ruchtbaarheid aan gegeven is. Geleerden zijn het er niet over eens of er nu een definitief einde is gekomen aan de opwarming van de aarde. Overigens is in de periode voor 1980 de aarde gedurende veertig niet warmer geworden. Prof. Phil Jones van de Climatic Research Unit in East Anglila (GB) vindt dat een periode van 15 of 16 jaar veel te kort is om conclusies te trekken. Prof. Judith Curry, hoofd van de wetenschappelijke afdeling van de prestigieuze Georgia Tech University, zegt daarentegen dat de computermodellen die gebruikt zijn om de opwarming van de aarde te voorspellen overduidelijk 'zeer gebrekkig' waren. De discussie zal waarschijnlijk nog tot in lengte van jaren voortduren.

2012-10-14