U, de petitionaris

Stop de betutteling van Nederland!

141 ondertekeningen

Stop de betutteling van Nederland!

Petitie

Wij

Verontruste Nederlanders

 

constateren dat:

dat Nederland word bedolven onder regeltjes en wetten, om een groot deel van het plezier af te nemen.

Een Vuurwerkverbod op handen. Een klein gedeelte van de Nederlandse Bevolking (Lees bij 40.000 is een burgerinitatief aangenomen) word om een mening gevraagd. De media belichten alleen de kant van de petitie TEGEN het vuurwerk. Echter worden andere petities totaal genegeerd. Dit geeft dus een onvoldoende beeld van WAT Nederland wil!

Een Paddoverbod. Een plezier van vele Nederlanders en daarbuiten. Afgenomen.

Rookverbod in de horeca. Niet te handhaven. Waarom word dit verbod er toch doorheen gedrukt? Nu worden horecaondernemers op kosten gejaagd door terugvallende omzetten, en er word nog steeds gerookt! Kom eerst met een waterdicht plan, en leg daarna beperkingen op.

Wat is het volgende? Schaatsverbod? Klunende schaatsers over de spoorrails. Meer schaatsongelukken dan vuurwerkongelukken. Zometeen een verbod op het schaatsen zonder bescherming?

 

en verzoeken

de regering om beter na te denken bij de beslissingen. Ook vragen wij de regering om een beter onderzoek te doen in alle lagen van de samenleving, bij voor en tegenstanders om tot een zo goed mogelijk beeld te komen wat de bevolking wil!

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
01-08-2009 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Stop de Betutteling! 

Geschiedenis

Ondertekeningen