You, the petitioner
Huis 3d

3D printen van huizen

13 signatures

De woningnood is hoog, de bouw komt langzaam op gang en toch blijft de nood groeien. Het bouwen van huizen gebeurt al decennialang met technieken die redelijk conventioneel zijn en traditioneel. Aangezien de gemeente als eis stelt dat er minimaal 350 ondertekenaars zijn start ik deze petitie.

Petition

We

Inwoners van de gemeente Eindhoven spreken de verwachting uit dat de gemeente innovatie ruimte geeft

 

observe

  • dat de gemeente Eindhoven haar best doet de woningnood op te lossen, maar zien dat zij ook met de handen in het haar zit.
  • Als inwoners willen wij meebouwen aan de oplossing en daarom ook onderdeel zijn van het te voeren dialoog hoe wij gezamelijk kunnen bijdragen aan het oplossen van de woningnood.
  • Ook omdat wij zien dat de huidige economie een impuls nodig heeft, en de impuls vraagt daarom ook om innovatie.

 

and request

om bouwgrond aan te wijzen die ruimte biedt voor de uitvoer van 3D printen. Dit om een toevoeging te zijn op bestaande en lopende projecten in de stad.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Eindhoven 
Petition desk:
Closing date:
2020-02-17 
Lead petitioner:
Rogier Overvliet 
Website:

History

Signatures