U, de petitionaris

Steun de Amsterdamse straatcultuur en stem voor het behoud van versterkte muziek in Amsterdam centrum door straat artiesten/muzikanten

253 ondertekeningen

Steun de Amsterdamse straatcultuur en stem voor het behoud van versterkte muziek in Amsterdam centrum door straat artiesten/muzikanten , als de plannen door gaan en een volledig verbod wordt ingevoerd zou dit de gezelligheid die Amsterdam wereldwijd beroemd maakt ernstig schaden, wij pleiten voor nieuwe strengere regels met beperktere speeltijden maar zijn het met een totaal verbod niet eens!

Support the Amsterdam street artist and sign the petition to keep amplified music alive in the center of Amsterdam , Amsterdam is worldwide famous for the nice atmosphere, If the plans go ahead and amplified music is banned it would seriously be a big lost and enormous damage to the Amsterdam Streetculture, we would like new rules with more restricted performing times but are against a complete ban on amplified music in the Amsterdam streets

Sign the petition KEEP the Amsterdam street vibes and music Alive!

Petitie

Wij

De straatartisten en de 100.000 duizenden mensen die jaarlijks genieten van de muziek op straat

 

constateren dat:

Dat een paar bewoners en ondernemers de sfeer voor 100.000 duizenden mensen willen verzieken, de binnenstad is geen winkelcentrum waar de winkeliers over de openbare ruimte het voor het zeggen moeten krijgen (de stad is niet te koop, zij zijn ook te gast in het centrum) en een handje vol bewoners mag niet de gelegenheid worden gegeven om de sfeer en de pret voor 100.000 DUIZENDEN mensen te verzieken en van deze wereldstad en dorp maken, LEES GOED DE TEKST VAN DE PETITIE TEGEN ONS, DAAR STAAT :

Op de Dam is het spelen met versterkte muziek momenteel niet meer toegestaan, dankzij een petitie van een bewoner. Wij willen echter pleiten voor een verbod in de hele binnenstad, omdat een gebiedsverbod slechts het verplaatsen van het probleem is.

1 bewoner!!!!! ??? Hoe kan dit in een wereldstad als Amsterdam, is 1 bewooner belangrijker dan het karakter van de deze stad en het plezier van 100.000 duizenden mensen die jaarlijks hiervan genieten?

PLEASE Vote Against the plans/Intentions of a hand full of Neighbors and business/shop owners in the Centrum of Amsterdam that are trying to convince the Amsterdam city council to forbid amplified musicians in the streets of Amsterdam, SIGN THE PETITION against it! KEEP the Amsterdam street vibes Alive!

 

en verzoeken

Dat de gemeente niet ingaat op deze aanvraag om de muziek te verbieden in het centrum van Amsterdam en dat Amsterdam zijn karakter behoudt waar deze stad voor bekend staat!

Het kan niet zo zijn dat een handjevol bewoners en de winkeliers/ ondernemersvereniging die alleen op economische winst uit zijn de straatcultuur van Amsterdam om zeep helpen uit eigen belang.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Amsterdam Centrum 
Petitieloket:
Einddatum:
01-01-2013 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Straat muzikanten Amsterdam 

Geschiedenis

Ondertekeningen