U, de petitionaris

Grote schermen in Utrecht tijdens het EK

6 ondertekeningen

Het EK komt er weer aan. De gemeente had belooft om tijdens dit EK grote schermen in de stad te hangen. Nu is dit weer niet doorgegaan. Weer een smoes van Wolfsen. de gemeente mag geen smoesjes meer verzinnen! Beloofd = beloofd! Laat ze de grote schermen ophangen, zodat er 1 groot feest komt!

Petitie

Wij

Sportliefhebbers, mensen die van feesten houden, gezelligheid in de stad. Kortom: Iedereen!

 

constateren dat:

Wolfsen had beloofd om grote schermen op te hangen tijdens het EK van 2012. Maar het gaat niet door. Dat komt omdat de HORECA een te grote verantwoordelijkheid heeft. Maar waarom is de horeca verantwoordelijk voor een evenement dat plaatsvindt op de grond van de gemeente? Kortom: De gemeente komt er weer gemakkelijk onderuit. Wij willen dit keer wel grote schermen, en een gezellig feest. Zo kunnen wij onze mannen steunen!

 

en verzoeken

Wij willen allemaal een gezellig feest in de binnenstad van Utrecht. Dit kan alleen maar als er grote schermen in de stad hangen, waar juist heel Utrecht op af kan komen (onder verantwoordelijkheid van de gemeente)!

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Utrecht 
Petitieloket:
Einddatum:
01-05-2016 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
yannick van der steeg 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Utrecht weer grote EK-schermen

Fans van het EK voetbal kunnen in de stad Utrecht het evenement in juni niet op grote schermen volgen. Dat blijkt uit een persconferentie vanmiddag van de gemeente, in samenwerking met de Utrechtse afdeling van Koninklijke Horeca Nederland (KHN). Eigenaren van horeca-etablissementen kunnen wel een vergunning aanvragen voor een tap op het terras, waarbij het tv-scherm naar binnen gericht staat.

+Lees meer...

Ook mag het tv-scherm in de pui worden geplaatst, maar het is dan wel verboden buiten te tappen.   (bron: http://www.ad.nl/ad/nl/2942/EK-voetbal/article/detail/3228446/2012/03/20/Utrecht-weert-grote-EK-schermen.dhtml )  

27-03-2012