U, de petitionaris

Aanklacht tegen het Openbaar Ministerie/Parket-Generaal en (kinder)artsen

12 ondertekeningen

“Vals Beschuldigden” kapot zijn gemaakt door het falen van het OM/PG van Justitie / Politie en Artsen helpen in Jur. Procedures voor Gerechtigheid! Doel dat het OM/PG Politie en Artsen laten beseffen dat Valse beschuldigingen als seksueel kinder misbruik:JE BENT GETEKEND VOOR JE LEVEN! www.eerherstel.nu

Petitie

Wij

Alle "vals beschuldigden/verdachten" Stichting Eerherstel.nu zie: www.eerherstel.nu

 

constateren

Valse beschuldigingen: zijn erger als seksueel misbruik: je bent getekend voor je leven! Problemen voor de onterecht aangeklaagde: 1. Een ‘zwart gat’ ( persoonlijk-zakelijk- en emotioneel failissement) 2. aanval op de persoonlijke integriteit; 3. emotionele schade, meestal ziet de man zijn kinderen niet meer; waar rook is vuur 4. risico van PTSS gezien het feit het OM/politie/artsen geen zelfreinigingsvermogen hebben, geen verantwoordelijkheid nemen!

 

en verzoeken

Het OM en Parket Generaal tot vergoeding van im- en materiële schade/gerechtigheid/zelf-reinigingsvermogen; ERGO: De jaren die zijn afgenomen bij de kinderen die hun vader niet meer hebben gezien omdat men niet aan waarheidsvinding heeft gedaan of handboek bij sexueel-misbruik heeft gehanteerd (Rob Bilo) met name in echtscheiding waar de moeder elke vorm van omgang weigert en geen middel schuwt met behulp van Vrouwe Justitia.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
22-05-2016 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
boa2000 

Geschiedenis

Ondertekeningen