U, de petitionaris

Gratis parkeren winkelcentrum Almere-Buiten

269 ondertekeningen

Stop parkeertarief in het winkelcentrum van Almere-Buiten. Er is een enorme terug loop van winkelend publiek in het winkelcentrum van Almere-Buiten. Bij de winkeliers zijn de omzetten enorm gedaald en vraag is hoelang houden de ondernemers dit vol. Ook bewoners en bezoekers zijn tegen parkeertarief.

Petitie

Wij

Ik verzoek iedereen die voor het afschaffen is van het parkeer tarief deze petitie te ondertekenen.

 

constateren dat:

Betaald parkeren in het winkelcentrum van Almere Buiten. De bewoners hebben dit nooit gewild en deze zijn ook nooit gehoord of gevraagd wat zij hiervan vinden. Het gevolg is dat het winkelcentrum overdag en in het weekend erg uitgestorven is. De parkeer gelegenheden zijn praktisch leeg en in de winkels is het bijzonder stil. Er is al diverse keren aan de bel getrokken dat dit zo niet goed gaat en dat het gratis parkeren weer heel snel moet worden

 

en verzoeken

Betaald parkeren in het winkelcentrum van Almere Buiten. De bewoners hebben dit nooit gewild en deze zijn ook nooit gehoord of gevraagd wat zij hiervan vinden. Het gevolg is dat het winkelcentrum overdag en in het weekend erg uitgestorven is. De parkeer gelegenheden zijn praktisch leeg en in de winkels is het bijzonder stil. Schaf betaald parkeren direct af om het winkelcentrum te behoeden voor leegstand.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Almere 
Petitieloket:
Einddatum:
14.05.2012 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Terry vd Roest 

Geschiedenis

Ondertekeningen