U, de petitionaris
Betaald parkeren2

Stop de uitbreiding betaald parkeren Zaanstad

1.303 ondertekeningen

Het College van B&W Zaanstad wil het gebied waarin parkeerheffingen worden geheven of Parkeervergunningen gekocht moeten worden flink uitbreidden. De gebieden die dit jaar daarvoor zijn aangewezen hebben geen structureel parkeerprobleem. Invoering van betaald parkeren zal echter wel leiden tot parkeerproblemen.

Petitie

Wij

Bewoners, ondernemers en personeel wonend en werkend in Zaanstad.

 

constateren dat:

Het College B&W van de Gemeente Zaanstad het parkeerbeleid rigoureus wil aanpassen. Voor veel woonwijken waar geen parkeerproblemen zijn, zal er binnenkort wél voor parkeren moeten worden betaald! Dit zal het eerste jaar TWEE EURO of meer per uur kosten. Hierdoor wordt een min of meer willekeurige groep onevenredig belast ten bate van de algemene financiën van Zaanstad.

 

en verzoeken

Wij willen géén uitbreiding en/of aanpassing van het huidige parkeerbeleid! Geen uitbreiding van de parkeerheffing, niet nog meer parkeermeters! Eventuele parkeeroverlast in de toekomst, wensen we dit in overleg met de gemeente op een andere wijze op te lossen. Hierbij kun je denken aan afdwingen van voldoende parkeerplekken voor nieuwbouw of iets dergelijks.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Zaanstad 
Petitieloket:
Einddatum:
15-02-2012 
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Moethoeli Hooplot 

Geschiedenis

Ondertekeningen