U, de petitionaris

Einde aan volksoplichting door waarzeggers, geesten oproepers e.a. bedriegers.!

wij, bezorgde nederlanders, zijn van mening dat de oplichtingspraktijken van mensen als Derek Ogilvie, Astro-TV, Uri geller en Char het Medium niet getolereerd kunnen worden. Wij willen een gepaste gevangenisstraf voor deze bewezen oplichters, en een gepaste vergoeding voor hen die door hen zijn bedonderd.

Petitie

Wij

bezorgde Nederlanders, van alle leeftijden, geslachten, rassen, geaardheden, religies en gezindheden,

 

constateren dat:

dat in Nederland onbestraft grof gezwendeld wordt. Dit gebeurt onder andere door mensen als Derek Ogilvie, Char "het medium", Astro TV en Uri Geller. Onder andere deze mensen spelen met de emoties van zwakkere medemensen en genoemde charlatans misbruiken bepaalde kennis om de goede, maar misleidde gedupeerden geld afhandig te maken. Deze stelling is wetenschappelijk onderzocht door mensen als James Randi en team en het is in sommige gevallen gedeeltelijk, in sommige gevallen geheel bewezen verklaard door programma's als Zembla, RAMBAM en de man genaamd James Randi. deze laatste vindt U als u het trefwoord intikt op Youtube.com. alsook filmpjes van Zembla en RAMBAM.

 

en verzoeken

Om: 1) Een gepaste gevangenisstraf van de genoemde en eventuele andere bewezen verklaarde door een eventuele nieuwe wet schuldig verklaarde zwendelaars. 2) Een algehele schadevergoeding voor alle gedupeerden van alle bijeenkomsten van Derek Ogilvie, Uri Geller en Char het medium. 3) Een algehele vergoeding van telefoontjes die gedupeerden, door oplichters via commerciƫle misleiding en bedrog uitgelokt, gepleegd hebben naar Astro TV en de Uri Geller show. 3) Een goed gefundeerd wettelijk en landelijk verbod op deze en soortgelijke oplichtingspraktijken die nu nog niet bij wet zijn benoemd, zowel op TV als in het openbaar. 4) eventueel, wanneer mogelijk en financieel haalbaar een financiƫle regeling om gedupeerden te kunnen uitbetalen, als bewezen wordt dat zij gedupeerd zijn door oplichting en dat zij onwetend waren. Desnoods verhaalt U deze voor zover mogelijk op de bij wet veroordeelde oplichters.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Kabinet 
Petitieloket:
Einddatum:
27-02-2013 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Rachid Souissi 

Geschiedenis

Ondertekeningen