U, de petitionaris

Dijken en waterkeringen aan wettelijke normen voldoen

8 ondertekeningen

De Nederlandse dijken en waterkeringen voldoen nog voor een groot deel niet aan de wettelijk gestelde norm. Hiermee komt de veiligheid van ons allen in gevaar. Wij eisen dat u als regering nog dit jaar begint met het aanpassen van onze dijken en aan deze wettelijk gestelde norm gaan voldoen.

Vanwege te weinig belangstelling/ ondertekeningen gaat de haalbaarheid van deze petitie niet slagen. Tot mijn spijt heeft dit toch zeer belangrijke initiatief te weinig ondertekeningen voor de tijd die er is om het in te dienen. Mijn dank voor uw ondertekeningen.

Petitie

Wij

Wij inwoners van Nederland

 

constateren dat:

Wij constateren dat onze dijken en waterkeringen voor zeker 75% niet voldoen aan de wettelijke norm en hiermee komt onze veiligheid als inwoner van dit land in gevaar. Wij dulden geen uitstel tot 2015 maar verwachten nog dit jaar actie van u als regering om hier concreet iets aan te doen. Breng de dijken en waterkeringen op peil.

 

en verzoeken

Wij verzoeken u de Nederlandse dijken en waterkeringen op peil te brengen en te laten voldoen aan de wettelijk gestelde normen.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
minister 
Petitieloket:
Einddatum:
17-05-2012 
Antwoord verwacht:
25-01-2017 
Status:
Ingetrokken 

Geschiedenis

Ondertekeningen