U, de petitionaris

Politie-CAO 2012-2015

5.870 ondertekeningen

Bent u het er ook niet mee eens dat er voor het 2e achtereenvolgende jaar de nullijn gehanteerd wordt voor de politie en dat u wellicht moet werken tot u 66 of zelfs 67 jaar bent in een zwaar beroep? Steun dan de petitie van het Platform Bezorgde Dienders (volledige tekst op www.bezorgdedienders.nl)

Petitie

Wij

Ambtenaren werkzaam bij de Nederlandse politieorganisatie

 

constateren dat:

Dat de minister van V&J voornemens is om voor het 2e achtereenvolgende jaar de nullijn te hanteren voor de politieorganisatie. Daarnaast wordt ook van ons verwacht dat wij, ondanks dat ons beroep valt onder de categorie zware beroepen, doorwerken tot wij de leeftijd van 66 of zelfs 67 jaar bereikt hebben. Goede arbeidsvoorwaarden waarmee wij werden aangesteld werden ons al afgenomen en nu gaat de kaasschaaf er wederom over. Dat kunnen wij niet accepteren! Met deze petitie wordt de volledige tekst van de petitie 2012 zoals vermeld op de website www.bezorgdedienders.nl onderschreven.

 

en verzoeken

1.af te zien van het voor het 2e achtereenvolgende jaar hanteren van de nullijn voor de politieorganisatie; 2.af te zien van het doorwerken tot de leeftijd van 66/67 jaar voor politieambtenaren die daadwerkelijk politiewerk verrichten; 3.te bezien in hoeverre de arbeidsvoorwaarden, met betrekking tot het maximum aantal dienstjaren en het Functioneel Leeftijdsontslag zoals die voorheen op de politieambtenaren van toepassing waren, hersteld kunnen worden.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
minister 
Petitieloket:
Einddatum:
28-06-2012 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Platform Bezorgde Dienders 
Organisatie:
Platform Bezorgde Dienders 

Geschiedenis

Ondertekeningen