U, de petitionaris

WOZOCO Philippine

5 ondertekeningen

Help Philippine aan een complex om de ouderen van Philippine in hun eigen dorp ook hun oude dag door te kunnen brengen. De plannen van Woongoed voor de bouw zijn al in 2010 goedgekeurd door de gemeente, en het complex zal helemaal achterin het park gebouwd worden. toch blijkt er weerstand. jammer!

De petitie is op 5 april ingetrokken, want het is door Woongoed op lange baan geschoven.

Petitie

Wij

De inwoners van Philippine, omdat wij zelf later ook onze oude dag willen doorbrengen in dit dorp.

 

constateren dat:

De nieuwbouwplannen zijn tot stand gekomen door een viertal partijen, te weten: •Gemeente Terneuzen •Stichting voor Regionale Zorgverl. •Stichting Zorgsaam Zeeuws-Vlaanderen •Woongoed Zws-Vl. Begin 2010 is door de gemeente Terneuzen de bouwvergunning afgegeven voor de nieuwbouw. Omwonenden van het Spuikompark vrezen voor het groen, maar haalden in 2010 met bezwaren bakzeil bij raad van state. dus help onze ouderen aan een goede voorziening!

 

en verzoeken

het is van de zotte dat mensen die hun hele leven in philippine wonen weg moeten omdat het dischtsbijzijnde bejaardenhuis in Hoek of westdorpe is. zelf ben ik nu nog jong, maar verwacht op mijn oude dag niet weg te moeten uit dit mooie dorp omdat enkele omwonendenbang zijn dat er een klein deel van het park wordt gebruikt voor de bouw van dit mooie complex.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Terneuzen 
Petitieloket:
Einddatum:
24-02-2012 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Natalie Vinke 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen