U, de petitionaris
Gouden pepernoot

Sinterklaas MOET Sinterklaas blijven! Aje Boshuizen helpt Sinterklaasfeest om zeep!

Vreselijk dat 1 man het hele Sinterklaasfeest in Nederland om zeep kan helpen. Ondanks commentaar van vele mensen om hem heen vond Ajé Boshuizen van de NTR dat het uiterlijk van Sinterklaas drastisch moest veranderen om een eigen merk te creëren. Laat Sinterklaas GEWOON Sinterklaas blijven, zoals we hem kennen! Een Sinterklaas van ons allemaal.Teken de petitie

Petitie

Wij

Wij zijn de Gouden Pepernoot en staan voor geloofwaardigheid van Sinterklaas. www.goudenpepernoot.nl

 

constateren dat:

Vreselijk dat 1 man het hele Sinterklaasfeest in Nederland om zeep kan helpen. Ondanks commentaar van vele mensen om hem heen vond Ajé Boshuizen van de NTR dat het uiterlijk van Sinterklaas drastisch moest veranderen om een eigen merk te creëren.

Hij koos voor z'n eigen ego in plaats van de geloofwaardigheid van Sinterklaas. Waar is die mooie gekrulde baard, waar is de kokermijter, waar is onze Sint?

Laat Sinterklaas GEWOON Sinterklaas blijven, zoals we hem kennen! Een Sinterklaas van ons allemaal.Teken de petitie

 

en verzoeken

Wij vragen u de petititie te ondertekenen om Sinterklaas zo geloofwaardig mogelijk te houden, dit kan niet met dit nieuwe pak en de logo's van de NTR. Omdat 1 man bepaald hoe het eruit komt te zien zit iedereen in zak en as omdat zij geen echt TV pak meer hebben. Wij willen deze mensen helpen, u toch ook!?

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Petitieloket:
Einddatum:
05-12-2011 
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Brian Verhagen 
Organisatie:
Gouden Pepernoot 

Geschiedenis

Ondertekeningen