U, de petitionaris

Huurverlaging rond zendmasten

77 ondertekeningen

Huurverlaging rond zendmasten

Petitie

Wij

bewoners van een huurwoning in Nederland, en andere steunbetuigers van de petitie

 

constateren dat:

dat onlangs een rechter uitspraak heeft gedaan over het feit dat de woz-waarde van een woning, 15% lager moet worden vastgesteld, omdat deze woning zich in de nabijheid (175 meter) van een nog te plaatsen zendmast bevindt.

Aangezien voor huurwoningen hetzelfde moet gelden als voor koopwoningen, zijn wij van mening dat voor huurwoningen rond zendmasten de woz waarde 15% te hoog is vastgesteld, en als gevolg ook de huurprijs 15% te hoog is.

 

en verzoeken

VROM, een aanpassing in het puntenaftreksysteem voor huurwoningen, dusdanig dat de aanwezigheid van een zendmast in de onmiddellijke omgeving (tot 450 meter), een puntenaftrek dient te krijgen, zodat de huur 15% lager uitkomt.

Wij doen dit verzoek, als Nederlandse woninghuurders. U kunt de petitie hier op deze site invullen en verzenden. De namen en adressen van huurders die het verzoek steunen, kunnen ook per post worden toegezonden aan Rechtspraktijk BAWA Geukerdijk 33 te 7481 BX Haaksbergen, die het initiatief steunt.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
30-06-2009 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Huurder uit Beverwijk, client bij BAWA-Nederland 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Lagere gemeentebelasting door komst UMTS mast

"Een inwoner uit de Friese gemeente Mantgum heeft bij de rechter een lagere WOZ-waarde voor zijn woning afgedwongen, omdat een bouwvergunning is verleend voor een umts-mast voor mobiel internet in zijn buurt. Jurist Paul Baakman, die de inwoner bijstond, bevestigde maandag een bericht hierover in het AD." .

07-10-2008