U, de petitionaris

Nu zijn wij het zat!

1.185 ondertekeningen

Kinderen, jongeren, jong en oud volwassenen: ze zijn allemaal de dupe van de platte bezuinigingen van het kabinet in de (gezondheids)zorg. Mooie verkiezingsbeloftes waar NIETS van wordt waargemaakt. De kwaliteit van de zorg wordt NIET beter. De client krijgt NIKS te zeggen. WIJ ZIJN HET ZAT! U OOK?

Petitie

Wij

Nederlandse burgers die er genoeg van hebben dat er over onze hoofden heen geregeerd wordt.

 

constateren

Talloze maatregelen zorgen ervoor dat mensen die zorg nodig hebben, die niet meer kunnen krijgen. Tegelijkertijd wil de regering de client meer zeggenschap geven. Maar organisaties die mensen daarin moeten ondersteunen raken tegelijkertijd hun financiele steun kwijt, en zijn monddood gemaakt. We kunnen de regering naar huis sturen. Zij vertegenwoordigen de burgers niet. Dit kabinet was een minderheidskabinet en doet zijn naam nu volop eer aan.

 

en verzoeken

  • Het parlement om verantwoordelijkheid te nemen en de aangekondigde maatregelen niet te steunen.
  • De regering te kennen te geven dat de onrust in het land erop wijst dat er over de hoofden van burgers heen wordt geregeerd en dat het parlement daarom het vertrouwen in het minderheidskabinet opzegt.
  • De burgers van Nederland te laten weten dat u uw bestuurlijke verantwoordelijkheid neemt, op basis van de meerderheidsuitslag van de verkiezingen.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
14-09-2011 
Status:
In behandeling 
Petitionaris:
Ger Kalkman 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

overhandigd tijdens de demonstratie op 29 juni

De petitie met ondertekeningen is verleden week afgedrukt en overhandigd tijdens de demonstratie van 29 juni op het malieveld in Den Haag..

07-07-2011