You, the petitioner
Ansichtkaart2

Deurne Draait Door?

2.806 signatures

De gemeente Deurne stelt forse bezuinigingen voor op de leefbaarheid van Deurne. Op het vlak van de cultuur en van het verenigingsleven vindt een ware kaalslag plaats. De Burgerinitiatiefgroep Deurne Draait Door? wil met deze petitie de gemeente Deurne laten zien dat haar inwoners dit niet pikken.

Petition

We

Inwoners van de gemeente Deurne

 

observe

Dat de voorgestelde bezuinigingen een zware wissel trekken op het culturele en verenigingsleven in Deurne. Zwembad de Wiemel gaat dicht, De Wieger, RICK en de bibliotheek, ze verdwijnen allemaal. Subsidies voor de jeugd bij alle verenigingen: weg. Wij als burger krijgen de rekening gepresenteerd.

 

and request

De gemeente Deurne goed te luisteren naar haar inwoners en de voorgestelde kaalslag in het culturele en verenigingsleven te voorkomen ten einde de leefbaarheid in de gemeente Deurne veilig te stellen en voor de toekomst te waarborgen.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Deurne 
Petition desk:
Closing date:
20-06-2011 
Status:
In treatment 
Lead petitioner:
Maarten Arts 
Organisation:
Burgerinitiatiefgroep Deurne Draait Door? 

History

Signatures

Updates

Oproep: aanbieding petitie

Vanavond (maandag 20 juni) om 19:30 uur is de aanbieding van de petitie op de markt in Deurne. Komt allen om deze petitie kracht bij te zetten ! In ieder van de zeven wegen die naar de markt leiden zal een muziekgroep staan. Sluit je daarbij aan, zodat we rond half acht tegelijk van alle kanten de markt op kunnen lopen..

20-06-2011

2000 ondertekeningen !

We zijn nu de 2000 ondertekeningen inmiddels gepasseerd. Als iedereen dan ook nog aanstaande maandag om 19:30 uur aanwezig is op de markt om de overhandiging van de petitie bij te wonen... Morgen verschijnt het Weekblad voor Deurne met een advertentie over deze actie. Op naar de 3000 !Blijf de mailtjes doorsturen en andere mensen aansporen om ook te ondertekenen..

15-06-2011

1000 ondertekeningen !

We zijn de 1000 ondertekeningen inmiddels gepasseerd. En dat in twee dagen.

+Read more...

En dan moet de advertentie in het Weekblad voor Deurne nog komen.Blijf de mailtjes doorsturen en andere mensen aansporen om ook te ondertekenen.Op naar de 2000 ! 

12-06-2011