U, de petitionaris
Toeristenbelasting scherpenzeel

25% verhoging toeristenbelasting is schandalig

159 ondertekeningen

De gemeente Scherpenzeel met als de wethouder van financiƫn en belastingen de heer H.J.C. Vreeswijk wil de toeristensector de nek omdraaien door de toeristenbelasting te verhogen met maar liefst 25%! Waar andere lokale belastingen zelfs kunnen dalen in Scherpenzeel!

Petitie

Wij

de gasten van de gemeente Scherpenzeel.

 

constateren dat:

dat er een flinke minachting voor ons is en dat wij niet warm welkom worden geheten: in plaats van een afschaffing van de toeristenbelasting zien wij een verhoging van maar liefst 25% terwijl andere lokale belastingen in de gemeente Scherpenzeel zelfs licht kunnen dalen! Dit heeft niets met gastvrijheid te maken: dit is ridicuul!

 

en verzoeken

We verzoeken u deze absurde verhoging niet door te voeren en het liefst ook tot afschaffing van deze belasting. We zijn allen inwoners van Nederland en wensen ook als gelijke burgers behandeld te worden als men in een andere gemeente gaat logeren. Verder zal u bij een begrotingstekort van uw gemeente eerst uw eigen populatie moeten aanspreken voor financiering van uw paradepaardjes.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Scherpenzeel 
Petitieloket:
Einddatum:
12.05.2016 
Petitionaris:
Henri van den Heuvel 
Organisatie:
Landgoed Ruwinkel 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen