You, the petitioner

Hoed, waar ben je mee bezig?

2,633 signatures

Petition

We

Publiek, kunstenaars en culturele instellingen in Nederland

 

establish that:

dat minister Plasterk van OCW verbetering wil van de kwaliteit van het kunstleven. Meer geld voor minder kunstinstellingen. Minder bureaucratie. Meer aandacht voor excellentie en internationalisering. Maar het dreigt anders uit te pakken! Een deel van de kunstwereld raakt tussen de wal en het schip.

 

and request

de Tweede Kamer om verantwoordelijkheid te nemen en van de minister aanpassing van zijn beleid te eisen en hem in te laten grijpen, voordat het te laat is. Voorkom vergissingen en fouten die onherstelbaar zijn, stel uw beleid bij, nu het nog kan.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Petition desk:
Closing date:
2008-10-01 
Status:
Closed 
Lead petitioner:
Jeske Kapitein, Campagnecoordinator 
Organisation:
Actie 'Hoed, waar ben je mee bezig?' 
Website:

History

Signatures

Updates

Kunstsector en publiek en minister Plasterk

De kunstsector heeft op 31 augustus de actie 'Hoed, waar ben je mee bezig?' gelanceerd in De Balie in Amsterdam, met een gelijknamige petitie gericht aan de Tweede Kamer over de ambities van minister Plasterk.

Publiek en kunstsector roepen de Kamer op ervoor te zorgen dat de voornemens van de minister goed uitgevoerd worden zodat het kunstleven in Nederland ook daadwerkelijk verbetert.

+Read more...

Het adres van de petitie is http://hoed.petities.nl/

Er zijn dit jaar al relatief veel petities over het kunstbeleid, zoals Skrien en Stop afbraak gerenommeerde orkesten, dus deze brede petitie was te verwachten

2008-08-31