U, de petitionaris
Logoboschbad

Houd Boschbad (voormalig Kristalbad) open !!!

152 ondertekeningen

B & W van Apeldoorn willen in het kader van bezuinigingen het Apeldoorns Boschbad sluiten. Dit mag niet gebeuren. Teken de petitie om B & W ervan te overtuigen dat we niet eens zijn met hun besluit.

Petitie

Wij

Bezoekers Boschbad (voormalig Kristalbad), bewoners en belanghebbende,

 

constateren

Dat het Boschbad een geweldig mooie openluchtbad is, wat zomers velen kinderen en volwassenen aantrekt om te zwemmen. Dit openluchtbad mag niet sluiten door bezuinigingen. Een stukje oude historie van Apeldoorn zou hier tevens mee verloren gaan.

 

en verzoeken

Hierbij de Burgermeester & Wethouders van de gemeente Apeldoorn, alles op alles te zetten om boschbad (voormalig Kristalbad) open te houden.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Apeldoorn 
Petitieloket:
Einddatum:
14-09-2011 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Gert Boks 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Hoop voor alle zwembaden

APELDOORN - Bezoekers van zowel het Boschbad (voorheen Kristalbad) als Molenallee in Loenen en de Sprenkelaar mogen met reden hopen dat hun bad voorlopig blijft bestaan. De Apeldoornse politiek heeft donderdagavond laten blijken dat ze alle baden belangrijk vindt. Wel moeten er kosten bespaard worden (Loenen, op termijn Sprenkelaar) of meer geld verdiend worden (Boschbad). De politiek besprak twee varianten voor de toekomst van de Apeldoornse baden.

+Lees meer...

In de ene variant zou het Boschbad gesloten worden, in de ander zou Sprenkelaar worden vervangen door een nieuwe accommodatie met slechts een 25-meterbad, beheerd door verenigingen. Verder lag er een voorstel om 160.000 euro subsidie weg te halen bij Molenallee in Loenen, wat sluiting van dat bad zou betekenen. De bespreking van die plannen leidde donderdagavond tot een zeer drukbezochte vergadering in het Stadhuis. Daarin gaf de politiek de opdracht aan wethouder Spoelstra om te zoeken naar creatieve varianten, waarmee zoveel mogelijk de huidige situatie in stand blijft. Copyright © 2011 Wegener Media BV

14-04-2011