U, de petitionaris

kinderen niet de dupe van bezuinigingen speciaal onderwijs

40 ondertekeningen

Bezuinigingen voor de kinderen? * grotere klassen minder begeleiding * Minder geld voor therapieën * Geen ambulante begeleiding Voor de ouders...... * De school bepaalt waar en op welke school je kind het beste past. * Ouders hebben vanaf 2012 geen rechten meer. Jongens dit kan toch niet !! Help mee

Petitie

Wij

ouders vinden dat onze kinderen net zo goed recht hebben op goed onderwijs ook al zijn ze anders.

 

constateren

bezuinigen oke maar niet op deze punten. *Minder begeleiding voor je kind. *Minder gebruik fysiotherapie/logopedie *Kinden die extra begeleiding nodig hebben op een reguliere schhol krijgen dat niet meer. *Als ouder mag je straks niet eens meer beslissen wat het beste voor je kind is die beslissing wordt voor je genomen door de school.Dit kan toch echt niet je moet toch gewoon over te toekomst van je kind kunnen beslissen. Te gek voor woorden.

 

en verzoeken

  • Genoeg begeleiding extra zorg
  • Voldoende fysiotherapie/logopedie Als ouder zelf mee beslissen over wat het beste voor je kind is. Als je een "gezond" kind hebt doe je dat toch ook waarom nu niet dan? Ze weten daar in Den haag helemaal niet waar het overgaat onze kinderen zijn daar gewoon cijfers Maar ons kind heeft ook een gezicht en recht op goed onderwijs. En niet omdat het anders is kan het wel met wat minder.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
04-07-2011 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Wendy Tieman 

Geschiedenis

Ondertekeningen