U, de petitionaris
Dikkertje

Restaurant Dikkertje en Cafe Hellas onterecht gesloten

110 ondertekeningen

Onlangs heeft de Gemeente Utrecht besloten om Cafe Hellas en later ook Reastaurant Dikkertje te sluiten na de vondst van drugs in de meterkast van Cafe Hellas. De eigenaars van beide horecaondernemingen waren hier absoluut niet van op de hoogte en daarom mag de Gemeente deze beslissing niet nemen.

Petitie

Wij

De klanten van Hellas en Dikkertje die daar met veel plezier komen.

 

constateren dat:

Cafe Hellas en restaurant Dikkertje zijn al jaren ondernemingen van Jorgos en Nowella. Met hart en ziel werken zij 80 uur in de week om deze ondernemingen te runnen. Wij, de klanten vinden het juist een goede sociale buurtfunctie voor de Amsterdamse Straatweg en hebben nog nooit iets gemerkt van malafide praktijken en voelen ons veilig. Dikkertje staat bovenaan in de Iens top van Griekse restaurants in Utrecht.

 

en verzoeken

Het kan niet zijn dat mensen die hard werken op deze manier gestraft worden en de dupe worden van het misdragen van andere mensen. De Gemeente moet begrijpen dat de toegang weigeren op grond van uiterlijk/komaf niet gewaardeerd wordt en tot ongewenste conflicten kan leiden met gasten. De Gemeente mag om deze reden niet zomaar deze zaken sluiten!!!

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Utrecht 
Petitieloket:
Einddatum:
04-04-2011 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Willemijn Blokland 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen