U, de petitionaris

Aandacht voor allen

Op zondagavond lees ik niets dan mensen die zich groen en geel ergeren aan studio voetbal. Dit programma van de publieke omroep degradeert 17 voetbalclubs door de meer dan belachelijk overmaat aan aandacht voor Ajax. Middels deze actie wil ik Jack van Gelder en co hiervan overtuigen.

Petitie

Wij

VZOEC. Verenigde Zeventien Overgebleven Eredivisie Clubs.

 

constateren dat:

Wij willen een ander geluid bij studio voetbal. Hoe kinderachtig dit mag klinken, er is een overmatige vorm van aandacht rondom Ajax waar wij zat van zijn. Studio voetbal hoort een oppervalkkig programma te zijn wat evenveel aandacht heeft voor alle clubs en achtergronden uit de eredivisie en niet elke scheet uit Amsterdam opblaast tot iets ongelofelijks. Onder leiding van Jack van Gelder willen wij een ander, met aandacht voor een ieder, geluid.

 

en verzoeken

We moeten terug naar de objectiviteit. Ik wil evenveel aandacht voor iedere club uit de eredivisie. Als Groninger ben ik benieuwd naar de achterban van Willem II om nu eens een voorbeeld te noemen en niet naar een of andere "Cruijfiaanse" uitspraak welke in Studio Voetbal wordt uitvergroot en waar, behalve de supporters uit Amsterdam, niemand iets mee heeft en zich niet mee kan identificeren. Een oppervlakkig eredivisie programma voor allen.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
minister 
Petitieloket:
Einddatum:
21-06-2011 
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Kris Groenewold 

Geschiedenis

Ondertekeningen