You, the petitioner
De koepel petities klein

De Koepel voor alle Vughtenaren

311 signatures

B&W van Vught wil meer geld verdienen aan het bouwplan De Koepel (locatie Prins Hendrik). Daarom veranderen ze het plan van 90 koop- en huurwoningen voor alle Vughtenaren, naar 25 megavilla's voor de "happy few". Dat is een buitengewoon slecht plan.

Deze petitie is ingediend bij de gemeente maar heeft helaas niet het beoogde effect gehad. De gemeenteraad van Vught heeft toch anders beslist.

Petition

We

Henri Swinkels en Sjoerd Janssens; fractieleden van SP in Vught.

 

observe

Dat het college in Vught te ver gaat met hun plan om meer geld te halen uit de herontwikkeling van De Koepel. Het betekent een enorm risico. Alleen het afkopen van de ontwikkelaar kost al 2,8 miljoen! Om dat terug te verdienen moeten er 25 megavilla's verrijzen van meer dan 1 miljoen euro per stuk. Zo verandert een plan met een variatie aan woningen voor alle Vughtenaren in en plan met woningen uitsluitend voor kapitaalkrachtige burgers. Het levert zo niet de woningen op waar juist behoefte aan is.

 

and request

Deze wijziging te stoppen en een alternatief te zoeken waarbij op de Koepel woningen worden gebouwd geschikt en betaalbaar voor alle Vughtenaren.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Vught 
Petition desk:
Closing date:
2011-03-24 
Status:
Answered 
Lead petitioner:
Henri Swinkels 
Organisation:
SP-Vught 
Website:

History

Signatures