U, de petitionaris
Redfree2dance

Red Free2Dance!

233 ondertekeningen

Jaarlijks keert Free2Dance terug tijdens het bevrijdingsfestival in Zwolle.

Gemeente Zwolle heeft besloten het af te schaffen! Dit wegens veiligheidsredenen omtrent het verplaatsen naar de parkeerplaats van de IJsselhallen. Terwijl de organisatie juist voor de veiligheid deze lokatie heeft gekozen!

Petitie

Wij

Alle bezoekers en liefhebbers van het dance-feest Free2Dance in Zwolle.

 

constateren dat:

Dat de Gemeente Zwolle dit jaarlijks terugkerende dance-feest wil afschaffen. Free2Dance is immens populair in Zwolle en wijde omstreken. Het geeft Zwolle een gezicht, en zet het op de kaart. Hiermee wordt voor jong maar ook voor oud de kans ontnomen op het populaire dance-feest. Juist op de feestelijke dag die bevrijdingsdag moet zijn!

 

en verzoeken

Hierom verzoeken wij de Gemeente Zwolle dit feest door te laten gaan op de parkeerplaats van de IJsselhallen. Gun de dance-liefhebbers hun bevrijdingsleger!

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Zwolle 
Petitieloket:
Einddatum:
01-03-2011 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Amir Ammar 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Onbegrip over afschaffen Free2Dance Bevrijdingsdag

ZWOLLE - De organisatie van het BevrijdingsFestival Overijssel heeft geen enkel begrip voor het besluit van B en W van Zwolle om het dance-event, al jaren een populair onderdeel van het feest op 5 mei, te schrappen. De verplaatsing van dat feest van Park De Wezenlanden naar het parkeerterrein van de IJsselhallen had als doel de beheersbaarheid en de veiligheid te vergroten. Dat het college de veiligheid juist aanvoert als reden om het dance-event van de kalender te halen is de wereld op zijn kop, stelden de mensen achter het Bevrijdingsfestival gisteren tijdens een persconferentie.Bron: De Stentor - donderdag 20 januari 2011.

21-01-2011